ساعت کاری سامانه چکاوک از اول مهر ۱۴۰۵ تغییر کرد + جزییات قیمت طلا امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ جدول آخرین قیمت خودرو امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ جدول قیمت سکه امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۵/ سکه ۳.۵۰۰.۰۰ تومان گران شد جدول قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۵/ دلار ۲۳۳ هزار قیمت خورد جدول آخرین قیمت سیمان امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ جدول آخرین قیمت نقره امروز سه شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵  + جدول آخرین قیمت ارز دیجیتال تتر USDT جدول آخرین قیمت طلا، سکه و دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ جزییات واریز یارانه دهک ۴ تا ۹ شهریور ۱۴۰۵ | مبلغ و نحوه برداشت آخرین قیمت سکه پارسیان امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ | نرخ لحظه‌ای از ۵۰ سوت تا ۳ گرم جزییات ساعت کار بانک‌ها از اول مهر ۱۴۰۵ جدول آخرین قیمت طلا و سکه امروز ۳۱ شهریور؛ سکه ۲۳۶ میلیون تومان را رد کرد حقوق کارگران در مهر ۱۴۰۵ چقدر است؟ | جزئیات حقوق پایه و مزایای کارگران

بانک مسکن در سال 1404 اتفاقات خوب و فوق العاده ای را رقم زد

علی مدنی زاده مجمع عمومی عادی سالیانه بانک مسکن با حضور وزرای راه و شهرسازی و اقتصاد برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 August 28
کد خبر: ۳۱۷۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، مجمع عمومی عادی سالیانه بانک مسکن به ریاست سید علی مدنی زاده وزیر اقتصاد و با حضور فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی و اعضای این مجمع برگزار شد. در این نشست پس از استماع گزارش حسابرس، صورت‌های مالی سال 1404 این بانک تایید و به تصویب رسید.

وزیر اقتصاد در این جلسه با قدردانی از عملکرد بانک مسکن در طول یک سال گذشته گفت: در بانک مسکن در سال 1404 اتفاقات خوب و فوق العاده ای در بخش‌های مختلف رقم خورده است که مهم ترین موفقیت بانک وصول مطالبات از بانک مرکزی بود که قابل تقدیر است.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به برگزاری مجمع بانک مسکن و تکالیف مطرح شده در مجمع افزود: تامین امنیت سایبری از جمله موارد مهمی است که باتوجه به شرایط و مخاطرات پیش آمده در سال جاری نیاز است به آن توجه شده و ساختارها در راستای امنیت سایبری و بر اساس شاخص های وزارت امور اقتصادی و دارایی و با هماهنگی مرکز فناوری اطلاعات وزارتخانه اصلاح گردد.

اصلاح معماری زیرساخت های فناوری اطلاعات بر اساس دستور العمل بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی و حرکت به سمت دیجیتال بانکینگ از موارد مورد تاکید وزیر امور اقتصادی و دارایی در مجمع عمومی عادی سالیانه بانک مسکن بود.

وزیر اقتصاد گفت:باتوجه به اهمیت بخش مسکن در جامعه و نیاز هموطنان به این بخش، نیاز است بانک مسکن در راستای توسعه ابزارها و بکارگیری روش‌های مختلف تامین مالی این بخش تلاش کند تا با جذب منابع بیشتر قدرت تسهیلات دهی بانک تقویت شود.

در ابتدای این نشست علی خورسندیان مدیر عامل بانک مسکن گزارشی از عملکرد یکساله این بانک به اعضای حاضر در این نشست ارائه کرد.

همچنین گزارشی از عملکرد و صورتهای مالی سال 1404 بانک مسکن از جمله وضعیت نقدینگی، صورتهای سود و زیان و شاخص های و نسبت های مالی از سوی عسکر پور رییس هیات مدیره بانک به مجمع ارائه شد.

در پایان نماینده سازمان حسابرسی به عنوان حسابرس قانونی بانک مسکن، گزارش خود را از عملکرد این بانک در سال مالی منتهی به اسفند 1404 به مجمع ارائه کرده و در نهایت با آرای اعضای مجمع صورتهای مالی به تصویب رسید.

 سال گذشته نیز بانک مسکن به عنوان اولین بانک در سیستم بانکی دولتی کشور موفق شد مجمع خود را برگزار کند./تسنیم

کلمات کلیدی: علی مدنی‌زاده
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار